محل تبلیغات شما
متعادل بودن به چه معناست یا به عبارتی یک انسان متعادل چه ویژگی هایی دارد؟
انطباق صور پنهان با صور اشکار باعث به تعادل رسیدن فرد میشود یعنی آنچه که از درون باور داریم در بیرون هم همان را عملی کنیم نه اینکه در ظاهر چیزی را تظاهر کنیم، مثلا من راهنما اگر به رهجو میگویم باید صبور باشی باید بلد باشم در همان شرایط صبر کنم یا اگر به رهجو میگویم باید چشم بگویی اگر خودم با مرزبانی بحث کنم یا دائم با اسیستانت ، یا در جاهای مختلف خدمتی در حال تنش هستم و درگیر هستم رهجو به راحتی متوجه میشود که من تعادل ندارم، یعنی هر آنچه فرد میگوید با آنچه عمل میکند کاملا منطبق باشد تا بگوییم فرد متعادل است . کنگره میگوید درمان مافوق ترک و تعادل فوق درمان است یعنی فردی که درمان شده از درون باور داشته باشد که مواد مخدر چه آسیبی بهش وارد میکند و اگر آن فرد در انبار هروئین بخوابد هیچ اتفاقی برایش نیفتد و برایش مهم نباشد که اینها هروئین است یا آرد .
فردی که چیزی را یاد گرفته و عملی میکند متعادل است ،اما مرحله ای بالاتر از تعادل بنام تعالی هم وجود دارد، تعالی یعنی آنچه یاد گرفتیم را به دیگران ارائه بدهیم یعنی خودم یاد گرفتم ، باور کردم توانستم عملی کنم و میتوانم آن را به دیگران یاد بدهم یعنی یک راهنمای بدون عیب ، راهنمایی که خودش به تعادل رسیده باشد وقتی در لژیون صحبت میکند صحبتش نافذ است وگرنه اگر از صبح تا شب هم صحبت کند نفوذ کلام ندارد چرا که خودش نتوانسته به گفته هایش عمل کند .تعالی همان هدف خلقت است که ما در مسیر تکامل قدم برمیداریم .
نگاه کردن یک فیلم یا گوش کردن یک موسیقی میتواند اتفاقی بیرونی باشد که دنیای درون ما را آباد کند ، یک جمله ای هست که میگوید آدم های خواب را میشود بیدار کرد اما آدمی که خودش را به خواب زده باشد را نمیتوان بیدار کرد . حواسمان باشد ببینیم خودمان را به خواب زده ایم یا واقعا خوابیم، وقتی سر لژیون میایم ولی حاضر نیستیم بپذیریم یعنی اینقدر دروازه های وجودیمان بسته است که اجازه نمیدهیم هیچ کدام از صحبت ها و مفاهیم روی من اثر بگذارد فقط انرژی منفی ساطع میکنم که فایده ندارد اگر فایده داشت تا الان نتیجه گرفته بودم، زندگی راهنما خیلی با من فرق دارد ،مسافر من شبیه مسافر او نیست ،اگر راهنما هم جای من بود همین کارها را میکرد،. اینها واگویه هایی است که هر رهجویی که خودش را به خواب زده با خودش دارد،اگر از این دست واگویه های درونی را دارید بدانید خودتان را به خواب زده اید و کسی که خودش را به خواب زده هرگز بیدار نمیشود .سعی کنیم از خواب غفلت بیدار شویم آن موقع است که اتفاقات بیرونی تاثیر مثبت در دنیای درونی میگذارد .
نا امیدی و منیت دو ضلع مثلث جهالت باعث این اتفاق ها میشود چون ناامیدی مانند یک زندان نامرئی است که اجازه ورود و خروج به هیچ چیزی را نمیدهد و منیت هم ضلع مقابل آموزش است یعنی الان هم لژیونی ام ی مشارکت قشنگ کرد حاضر نیستم بپذیرم چون او دیرتر از من به کنگره آمده، یا هنوز رها نشده ، یا سفر اولی است و این واگویه های درونی برای مشارکت هم لژیونی ام نشان از منیت من است و این منیت مانع میشود که اتفاقات بیرونی روی من اثر بگذارد.
قبلا این مطالب را بهتر متوجه میشدیم چون پنج شنبه ها اولین سوالی که از بچه ها درلژیون پرسیده میشد این بود که حس و حال شما از این تولد چیست ،بیان آن حس و حال حتی در قالب یک جمله مشارکت نشان میداد که چه کسی خودش را به خواب زده ، چه کسی حس ندارد ، چه کسی دریافت دارد و چه کسی دریافت ندارد . حواسمان باشد از اتفاقات پیرامونمان سرسری نگذریم حتی یک جمله خوب ، یک مقاله خوب ، اینقدر اثر گذاریش روی ما قوی باشد که بتواند مدت ها دنیای درون ما را آباد نگه دارد و خودمان هم بخواهیم و کمک کنیم که انشالله دنیای درونی آباد داشته باشیم .
شرک یعنی برای خداوند و فرامین آن شریک قائل شدن، وقتی من نقض فرمان میکنم یعنی برای خداوند شریک قائل شدم یعنی کنار فرمان خدا فرمان دیگری گذاشتم مثلا خدا میگه دروغ نگو دروغ میگم و اسمش رو میزارم دروغ مصلحتی خداوند هم در درونم برای من شریک قائل میشود و دامنه اختیارات من کم میشود. میدانم چه کاری درست است میخواهم انجام بدهم ولی نمیتوانم مثلا میخواهم ساعت پنج بیدار شوم ساعت هم کوک میکنم بیدار هم میشوم اما نمیتوانم چون شریک دارم مثل کارخانه ای که چندتا شریک دارد و هرکدام میخواهند کاری انجام دهند هر تعدادی که ما شریک قائل شویم همان تعداد هم شریک داریم و در لحظه نمیتوانیم کار درست انجام بدهیم و حتی شاید دچار نسیان شویم .
زمانی که ما در جهان ذهنی سیر میکنیم و چندتا کار را در ذهن همزمان مرور میکنیم اگر کسی من رو صدا بزند یا خواسته ای از من داشته باشد ممکن است تمرکز کافی برای جواب دادن نداشته باشم مثلا من حواسم جای دیگری است و وقتی صدای فرزندم را میشنوم ناخودآگاه عصبانی میشوم و داد میزنم و مدیریت ذهن بسیار مهم است .
خمر به سیستم انرژی ما بسیار وابسته است و نباید اهمیت آن را دست کم بگیریم زمانی که بی حوصله هستیم مثلا همیشه میتوانم خشم را کنترل کنم اما یک زمانی اصلا حوصله ندارم یا مثلا در زمان ی یا شیر دهی زودتر بهم میریزیم و از کوره در میرویم علتش همان خمر است. خمر باسیم و بی سیم است . اون قسمتی که مربوط به هورمون ها است با زمان درست میشود اما بعضی مواقع که خودبخود است مثلا آن دوران تمام شده ولی من هنوز انرژی نگرفتم اینجا ممکن است تفکرات منفی و آینده نگری یا جهانبینی غلط ذهن من را آشفته کرده باشد و در خمر من مشکل پیدا شده باشد وقتی در خمر ما مشکل ایجاد شود سطح انرژی پایین میاید.
آینده نگری منفی یعنی ایمان من ضعیف است از این ستون تا آن ستون فرج است وقتی ایمان نداشته باشیم در ما ضعف به وجود میاید حواسمان باشد از کجا ضربه میخوریم بعضی اوقات ممکن است فشار اتفاقات انقدر زیاد باشد که مارا بهم میریزد مثلا اگر ما صندلی را کج کنیم روی دوپایه تعادل ندارد زمانی به تعادل میرسد که من به آن نیرویی وارد کنم که برگردد روی چهار پایه در زندگی ممکن است یک سری اتفاقات بیفتد که مارا از تعادل خارج کند این طبیعی است چون ما معصوم و پیامبر نیستیم مشکلات برای همه هست اما مهم اینست که نیرویی باشد و ما را سرجای خود برگرداند تا به تعادل برسیم .در شرایط سخت من ناراحت میشوم چون من انسانم و مجموعه ای از رذایل و فضایل هستم مجموعه ای از خواسته ها هستم اما بعد از اتفاق و در ناراحتی حواسم باشد که جهانبینی که آموزش گرفتم بر من غلبه کند و مرا سر جای خود برگرداند اما اگر دانایی نباشد ما چون تحت فشار هستیم از تعادل خارج میشویم و ما را متلاشی میکند یعنی اینقدر فشار زندگی زیاد میشود .پس ما ناراحت میشویم ولی باید قدرتی در خود به وجود بیاریم تا بتوانیم وضعیت را به حالت اول و تعادل برگردانیم .

اگر من از مسافرم واقعا خسته شدم و نمیتوانم با او زندگی کنم باید ویژگی های مثبت او را برای خود مرور کنم در امواج بازدارنده ذهن هم گفته شد روی بدی ها فقط نباید زوم کرد که خوبی ها از صفحه خارج شود و پیدا نباشند اگر این مسافر پنج بدی دارد شاید ده خوبی داشته باشد و این گره در من است که خوبی ها را نمیبینم و این کفر ورزیدن است .

مقاله به مناسبت هفته ایجنت،اسیستنت ومرزبان ،به قلم همسفر شهین.

چکیده ای از سی دی روابط حسنه:

در باب دستور جلسه هفتگی: وادی ششم

هم ,یعنی ,یک ,تعادل ,ها ,میشود ,را به ,است که ,خواب زده ,به خواب ,باشد که

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیوار سفیـد panvamulna چهل روز گذشت کلینیک دکتر حاج رسولی( دانشگاه آزاد اسلامی) قطره (ای از زندگی یک درگیر کامپیوتر) خبری ⊱⊹Seurat⊹⊰ سیارک 6515 درج آگهی شما در مجموعه وب سایت های نیازمندی داخلی و بین المللی خریدار ضایعات کاغذ باطله و کتاب و مجله باطله